Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου!

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Στην εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος, στην Αθήνα, αναλαμβάνουμε ηλεκτρικές εργασίες για κάθε ανάγκη σας. Στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, θα συζητήσουμε μαζί για ό,τι χρειάζεστε, θα προτείνουμε λύσεις, θα δώσουμε έμφαση στην ασφάλεια, την καλαισθησία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!

Καλέστε μας για να έρθουμε χωρίς χρέωση, να δούμε και να σας δώσουμε προσφορά για το έργο σας, είτε είναι μεγάλο είτε μικρό. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για μια άψογη συνεργασία, θα είμαστε απόλυτα συνεπείς, πάντα σε λογικές τιμές! Από τα πρώτα μπετά μιας κατασκευής μέχρι και την τοποθέτηση των φωτιστικών, ο ηλεκτρολόγος θα είναι πάντα δίπλα σας, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια δε μας αλλάζουν με τίποτα, για τη συνέπεια, την ευγένεια, το χαμόγελο και την άριστη εξυπηρέτηση, σε συνάρτηση πάντα με την καλύτερη ποιότητα εργασιών.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στον τομέα της ανακαίνισης, που τα τελευταία χρόνια έχει προκύψει σε μεγάλο βαθμό λόγω της παλαιότητας των κατασκευών στο κέντρο της Αθήνας, έχουμε τη δυνατότητα να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά, σε συνεργασία με επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, με τους οποίους κατασκευάζουμε διάφορα έργα.

Στο πλαίσιο των ανακαινίσεων, πέρα από τις αισθητικές παρεμβάσεις σε ένα χώρο, πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του -ηλεκτρολογικών και υδραυλικών- που σίγουρα καταπονούνται με το πέρασμα του χρόνου. Η αναβάθμιση αυτή, βέβαια, πρέπει να γίνεται σε συνάρτηση με την εκάστοτε αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τις προδιαγραφές ασφαλείας που θα πρέπει να τηρεί μια εγκατάσταση. Στην εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος είμαστε, πάντα εδώ, για να σας συμβουλέψουμε σε σχέση με την ανακαίνιση – ανακατασκευή του κτιρίου σας!

ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ο φωτισμός ενός εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που θα πρέπει κανείς να προσέχει και να δίνει ιδιαίτερη βάση. Για την επιλογή του φωτισμού σε κάθε κατηγορία χώρου, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν διάφορες παράμετροι. Χρώμα, ένταση, αισθητική, δημιουργία, ανάγκη, είδος, γωνία, έκθεμα, φαγητό, χαλάρωση, ασφάλεια είναι μερικές από τις λέξεις που θα πρέπει να έχει κάποιος επαγγελματίας στο μυαλό του, για να ολοκληρώσει -με τις ιδανικές συνθήκες- τη μελέτη και την τοποθέτηση ενός φωτισμού.

Έχοντας κατασκευάσει εκατοντάδες έργα και έχοντας τοποθετήσει χιλιάδες φωτιστικά, έχουμε την απαιτούμενη γνώση και την εμπειρία, για να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα των εργασιών μας. Και στον τομέα του φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επιλέξτε την εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED

Σήμερα, λόγω τεχνολογίας και εξέλιξης, διατίθενται στην αγορά εκατομμύρια προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας με αναβαθμισμένη ενεργειακή κλάση. Δηλαδή, αποδίδουν τα μέγιστα με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι συσκευές, παράλληλα, σε κάθε χώρο -οικιακό και επαγγελματικό- έχουν πολλαπλασιαστεί σε πλήθος και η ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Κάθε τόσο, βγαίνει στην αγορά κάτι καινούριο και όλοι σπεύδουν να το προμηθευτούν!

Εμείς, με τη σειρά μας, ενημερωνόμαστε για όλα τα τρέχοντα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και σας ενημερώνουμε για το πώς μπορείτε να εξοικονομείτε ηλεκτρικό ρεύμα με συσκευές μέτρησης και ελέγχου! Οι λαμπτήρες led, για παράδειγμα, είναι πλέον βασικοί για ένα πρώτο βήμα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας. Διαρκώς κερδίζουν έδαφος και, σχεδόν, μονοπωλούν πλέον την αγορά! Παράλληλα, υπάρχουν τα φωτοκύτταρα, οι ανιχνευτές, οι χρονοδιακόπτες και άλλοι μικρό-αυτοματισμοί που είναι από τους πλέον σημαντικούς και απαραίτητους παράγοντες μιας εγκατάστασης, στο πλαίσιο της εξοικονόμησης ενέργειας.

ΓΕΙΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΑ

Η γείωση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θέμα προς προβληματισμό και είναι για εμάς απαράβατος κανόνας, στο πλαίσιο των εργασιών μας! Οφείλουμε, δε, να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει για εσάς ή, ακόμη καλύτερα, για όλους μας. Καταρχάς, να εξηγήσουμε με απλά λόγια ότι η γείωση είναι η μεταφορά ρευμάτων διαρροής που μπορεί να εμφανιστούν σε μια εγκατάσταση, από κάποιο σφάλμα, προς τη γη. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους, στους οποίους δε θα αναφερθούμε εδώ, καθώς υπάρχει σε άρθρο στη σελίδα Νέα – Συμβουλές.

Το κακό είναι, όταν αυτά τα ρεύματα, για διαφόρους λόγους, δεν πάνε προς τη γη, αλλά εγκλωβίζονται στην εγκατάσταση. Δυστυχώς, γινόμαστε μάρτυρες ανθρώπων που μας τηλεφωνούν και μας λένε ότι μπαίνουν στο μπάνιο και τους χτυπάει το ρεύμα! Στην εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος, θεωρούμε δική μας υπόθεση να σας πούμε τι πρέπει να γίνει για την προστασία σας από το ηλεκτρικό ρεύμα! Επίσης, ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι η προστασία από τους κεραυνούς και τα υψηλά ρεύματα που μπορεί να καταστρέψουν τον εξοπλισμό σας. Οι ηλεκτρολόγοι μας έχουν τη γνώση να σας ενημερώσουν για όλα αυτά και να σας συμβουλέψουν, καθώς υπάρχουν λύσεις και προϊόντα για προστατευθείτε από τέτοια φαινόμενα!

ΕΛΕΓΧΟΣ – ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ / ΥΔΕ (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ)

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η ΥΔΕ (Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη) ή το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, όπως το γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος και το διαφημίζουν αφελείς πωλητές έξω από πρακτορεία ΔΕΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ένα απλό χαρτί με μια υπογραφή και μια σφραγίδα, για να αλλάξετε το όνομα του ιδιοκτήτη, χρήστη. Το νομοθετικό πλαίσιο του Υπουργείου, με βάση και τους κανονισμούς των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ορίζει ως υποχρεωτικό τον επανέλεγχο των εγκαταστάσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το χώρο και τη χρήση του, ξεκινώντας από 1 έτος έως και 10 έτη.

Ο ηλεκτρολόγος οφείλει να έρθει, να ελέγξει οπτικά και να κάνει μια σειρά από μετρήσεις στην εγκατάσταση και, αφού βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλής, τότε να προχωρήσει στην εκπόνηση των σχεδίων και των εντύπων. Σε αντίθετη περίπτωση, αν υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις ή παρατυπίες στην εγκατάσταση και θεωρείται επικίνδυνη, θα πρέπει να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ή χρήστη αυτής και, αφού συμφωνηθεί το τι απαιτείται, να προβεί στην τακτοποίηση αυτών, για να μην υπάρξει περίπτωση ατυχήματος, ηλεκτροπληξίας ή πυρκαγιάς. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα δημόσιο έγγραφο, που αφορά στην ακεραιότητα και την ασφαλή λειτουργία μιας εγκατάστασης. Και η ευθύνη του υπογράφοντος την ΥΔΕ είναι πολύ μεγάλη! Εμπιστευθείτε την εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος, για την έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ.

ΔΙΚΤΥΑ Η/Υ – ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Σήμερα, δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς υπολογιστές και συσκευές που μας δίνουν τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στο διαδίκτυο, να αντλήσουμε πληροφορίες για κάτι που μας ενδιαφέρει, να κάνουμε τα ψώνια μας, να επικοινωνήσουμε, να ψυχαγωγηθούμε κ.λπ. Τα πάντα είναι στο internet! Δεδομένα ταξιδεύουν παντού, με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις να διευρύνονται διαρκώς.

Στην εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση σε Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Από το σπίτι έως τον επαγγελματικό χώρο, όπου οι ανάγκες είναι τελείως διαφορετικές, σας δίνουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για να λειτουργούν όλα στην εντέλεια! Με την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση, τα υλικά και τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό, σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε δίκτυα χαλκού, οπτικής ίνας, δομημένης καλωδίωσης κ.λπ.

ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ – ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ

Στην εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος έχουμε τις λύσεις, τα προϊόντα και την τεχνογνωσία, για να σας φέρουμε λήψη επίγειου ή δορυφορικού σήματος στην τηλεόρασή σας, σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε! Με την τεχνολογία εδώ, πάλι, να κάνει το θαύμα της, έχοντας φέρει στην αγορά νέες, μικροσκοπικές κεραίες με απίστευτες δυνατότητες, ξεχνάμε τους αντιαισθητικούς σωλήνες που εξέχουν στις ταράτσες των πολυκατοικιών.

Οι νέες κεραίες τηλεοπτικού σήματος μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν παντού, ακόμα και σε μπαλκόνια, και είναι τόσο μικρές, που δεν σας προβληματίζουν καθόλου! Δώστε μας, επίσης, πληροφορίες για το τι και από ποια χώρα θέλετε να έχετε δορυφορικό σήμα και θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση, στο δυνατότερο χαμηλό κόστος!

ΚΑΜΕΡΕΣ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

Ο έλεγχος της περιουσίας και του χώρου μας, τις ώρες που δεν είμαστε παρόντες, είναι ένα μεγάλο στοίχημα που μπορούμε, μαζί, να κερδίσουμε! Σε συνεργασία με επώνυμες εταιρείες, προμηθευόμαστε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα ελέγχου και καταγραφής/ανίχνευσης κίνησης, για την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την εξέλιξη, δε, της τεχνολογίας, μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο αυτών των προϊόντων… στο χέρι μας, μέσω smartphone, tablet/PC!

Ζητήστε μας να σας δώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, προτείνοντάς σας όλα τα νέα συστήματα ελέγχου χώρου που κυκλοφορούν στην αγορά. Ζητήστε μας, επίσης, να σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, όταν τοποθετείτε ένα τέτοιο σύστημα. Και μην ξεχνάτε, το σημαντικότερο… Ο άνθρωπος που θα σας τοποθετήσει συστήματα ασφαλείας πρέπει να είναι σοβαρός και έμπιστος επαγγελματίας και όχι κάποιος τυχαίος, γιατί υπάρχουν πολλά μυστικά στο κομμάτι αυτό, σε επίπεδο δυνατοτήτων και δικαιωμάτων.

Κάμερες ασφαλείας, συστήματα επιτήρησης χώρου, κλειστά κυκλώματα CCTV από την εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος. Κοντά σας και σε αυτόν τον τομέα…

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ – ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Ο έλεγχος της πρόσβαση σε κτίρια, κυρίως πολυκατοικίες, είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες, αλλά και μικρότερες εταιρείες κατασκευής και αντιπροσωπείας θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων. Η απόκτηση ενός συστήματος εικόνας της εισόδου της πολυκατοικίας σας, αναμφισβήτητα, δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη! Η τεχνολογία, δε, κάνει υπέρβαση κάθε χρόνο σε νέες καινοτομίες. Υπάρχουν έγχρωμα μόνιτορ έως και 10 ιντσών που μπορούν να σας παράσχουν μια εξαιρετική εικόνα υψηλής ανάλυσης, να αποθηκεύσουν την εικόνα των ανθρώπων που «χτύπησαν το κουδούνι», ακόμα και να σας έρθει ως κλήση στο κινητό με θυροτηλεοράσεις wifi!
Παράλληλα με τις υπηρεσίες μας στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνων, υποστηρίζουμε και υφιστάμενα συστήματα. Παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας σε παλαιά συστήματα, ενώ επισκευάζουμε κατά το δυνατόν τις υφιστάμενες, παλαιές εγκαταστάσεις σας. Στην εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος, καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα τελευταία χρόνια, με την αύξηση της εγκληματικότητας να διογκώνεται, αποτελεί σχεδόν μονόδρομο η κάθε είδους προστασία μας έναντι κακόβουλων ενεργειών. Το νούμερο ένα στα συστήματα συναγερμού είναι η… αποτροπή! Ένας επίδοξος διαρρήκτης θα προτιμήσει κάτι που θα είναι πιο εύκολο, δεν θα προστατεύεται και δε θα κάνει φασαρία! Για να επιτευχθεί όμως ένα σωστό σύστημα συναγερμού, απαιτούνται 3-4 σημαντικά πραγματάκια που θα πρέπει να προσέξουμε. Ένα από αυτά είναι, ίσως, και το σημαντικότερο: ο τεχνικός που θα επιλέξετε θα πρέπει να παρέχει την απαιτούμενη άδεια από την αστυνομία, προκειμένου να τοποθετεί συστήματα ασφαλείας.
Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι η σωστή προσέγγιση και μελέτη του χώρου σας, ώστε να λειτουργήσει σωστά το σύστημα συναγερμού, όταν θα χρειαστεί. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τον προϋπολογισμό που διαθέτει ο κάθε πελάτης μας, του προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι με τα προϊόντα που προμηθευόμαστε και την τεχνογνωσία που έχουμε… ο χώρος σας μπορεί να γίνει φρούριο! Και εσείς, να αισθάνεστε ασφαλείς. Εμπιστευθείτε την εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος και τοποθετήστε ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του χώρου σας.

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ – ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συστήματα πυρανίχνευσης για κάθε χώρο και κάθε χρήση, από απλή οικιακή έως και πολλαπλή επαγγελματική, μεγάλων αναγκών. Αναλογικά ή διευθυνσιοδοτούμενα τερματικά για μεγάλες εγκαταστάσεις, ανιχνευτές καπνού, θερμοδιαφορικοί πυρανιχνευτές, μπουτόν πανικού, σειρήνες κ.λπ. Μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν απεριόριστος αριθμός από ανιχνευτές καπνού.
Η πυρανίχνευση μάς δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε και να δράσουμε έγκαιρα σε ένα γεγονός, προκειμένου ταχύτατα να ακολουθήσουμε την πλησιέστερη οδό διαφυγής και ταυτόχρονα, αφού βεβαιωθούμε ότι είμαστε ασφαλείς, να ενημερώσουμε την πυροσβεστική.

Σε περιπτώσεις, δε, μεγάλων επαγγελματικών χώρων υπάρχει πάντα σχέδιο και ενημέρωση των εργαζομένων, για το τι θα πράξουν σε περίπτωση συναγερμού. Επίσης, καλό θα είναι να έχουμε κάπου ένα μικρό πυροσβεστήρα για μικροεστίες που μπορούμε να καταπολεμήσουμε.

Προσοχή! Ποτέ νερό στο ρεύμα και τις ηλεκτρικές συσκευές! Χρησιμοποιούμε πάντα πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως!

ΠΙΝΑΚΕΣ – ΕΡΜΑΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Η ποιότητα και η αξιοπιστία στα προϊόντα ηλεκτρισμού είναι κάτι με το οποίο δεν πρέπει να παίζουμε. Ειδικότερα στην «καρδιά» της εγκατάστασής μας, τον ηλεκτρολογικό πίνακα, δεν πρέπει να υπάρχει καμία έκπτωση όσον αφορά στις πιστοποιήσεις των υλικών διανομής και προστασίας. Προτιμάμε πάντα Ευρωπαϊκές εταιρείες με μεγάλη εμπειρία και τεχνολογία κατασκευής, παρά να ρισκάρουμε για λίγα ευρώ με αμφιβόλου ποιότητας υλικό ράγας… Ασφάλειες, μικρό-αυτόματοι, ρελέ διαφυγής εντάσεως, διακόπτες ράγας, διακόπτες απομόνωσης είναι μερικά από τα στοιχεία του πίνακά μας στα οποία δίνουμε πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα! Στο τέλος της κατασκευής, θα παραλάβετε ένα πίνακα ασφαλή, πλήρως σηματοδοτημένο, απλοϊκό και κατανοητό, για να μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχό του, χωρίς κανένα φόβο!
Πίνακες/Ερμάρια διανομής ηλεκτρικής ενέργειας υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας και αξιοπιστίας, από την εταιρεία Ανδρέας Γάτσιος.